Leie av lokale

Du kan leie et lokale med noe eller ingen servering.

Planlegger du et foreningsmøte, kurs eller et annet sosialt møte? Da har du kommet til rett sted. Vi har de perfekte rammene for ditt neste møte!
I de hyggelige møtelokalene våre på Gentofte Hotel som ligger omkranset av natur, kan du holde møtet enkelt og billig. Vi tilbyr hyggelige lokaler, gratis Wi-Fi og AV-utstyr, samt mulighet til å bestille isvann og kaffe etter ønske. Atmosfæren er uformell med selvbetjening, så føl dere som hjemme. Vi forbereder lokalene etter deres ønsker og behov, og rydder opp og gjør rent etterpå. 

Kan jeg ta med egen mat og drikke?

Vi tillater i noen tilfeller at du selv arrangerer måltider og ordner drikkevarer til lokalet. Vi ber deg kontakte oss for detaljer og regler i denne forbindelse. Hvis du leier lokalet til en middag/lunsj, vil det bli et tillegg for kostnader til duker, service, ekstra rengjøring osv.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har flere spørsmål eller ønsker om lokaler, møtepakker og/eller servering. Du kan nå oss på tlf.:  +45 3968 0911 samt e-post: gentoftehotel@arp-hansen.dk. Vi hjelper deg med å skreddersy møtepakken, og gir deg råd etter beste evne.

Gentofte Salen

Du kan leie Gentofte Salen i noen timer eller hele/halve dager til en fast leie. Vi gjør selvfølgelig lokalet i orden for dere og rydder opp etterpå. Du trenger derfor ikke å bestille møtepakker til hver gjest.

Priser:

Vi kan holde prisen nede på grunn av selvbetjening i møtelokalene. Forsyn dere, og føl dere som hjemme. Vi står altså ikke for betjening.
Leie av Gentofte Salen en halv dag (4 timer):  
Leie av Gentofte Salen en hel dag (8 timer):  

Antall:

Gentofte Salen har plass til mellom 40 og 100 deltakere.

Kildeskoven og Ermelunden

Du kan leie Kildeskoven og Ermelunden i noen timer eller hele/halve dager til en fast leie. Du trenger derfor ikke å bestille møtepakker til hver gjest. Lokalene ligger ved siden av hverandre atskilt av en dobbeltdør. Lokalene fungerer optimalt for styremøte, generalforsamling eller et annet møte der det kun er behov for et pent lokale, kaffe og isvann. 

Priser: 

Vi kan holde prisen nede på grunn av selvbetjening i møtelokalene. Forsyn dere, og føl dere som hjemme. Vi gjør selvfølgelig lokalet i orden for dere og rydder opp etterpå.

Kildeskoven:
Leie av Kildeskoven en halv dag (4 timer):  
Leie av Kildesoven en hel dag (8 timer):   

Ermelunden:
Leie av Ermelunden en halv dag (4 timer):  
Leie av Ermelunden en hel dag (8 timer):   

Antall: 

Kildeskoven og Ermelunden kan hver for seg romme 10–30 deltakere.