Møtepakker

På utkikk etter en møtepakke?

Møtefasilitetene på Gentofte Hotel ligger i rolige og grønne omgivelser – like ved Gentofte Sø og Bernstorffsparken – i en historisk bygning i hovedgaten i Gentofte. Møtepakkene våre er satt sammen slik at du kan arrangere akkurat det møtet som passer deg. Følgende er inkludert i møtepakkene: projektor, blokk, penn, flipover og gratis Wi-Fi. Prisen for møtepakkene gjelder for min. fem personer. Det er opp til deg hvordan du vil ha bordene plassert i lokalet. La deg inspirere av vår møteforpleining, men ikke la forslaget begrense deg – du har alltid muligheten til å komme med spesielle ønsker til serveringen. I alle møtepakkene tilbyr vi en deilig lunsj som vi bestiller utenfra. Du kan i utgangspunktet velge mellom velsmakende smørbrød eller en nylaget sandwich – begge levert ferske fra Slagter Broe.

*For medlemmer av ENLI (Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien) gjelder følgende: Servering i forbindelse med møter på Gentofte Hotel leveres av en ekstern leverandør og ikke av hotellets restaurant, Restaurant Jordnær. Vi gjør dessuten oppmerksom på at lunsj serveres i et av hotellets selskapslokaler og ikke i restauranten. 

Vi tilbyr to priser per møtepakke. Den øverste prisen angir pris på møtepakke dersom møtedeltakerne også overnatter på hotellet i forbindelse med møtet. Den nederste prisen som er oppgitt, er dersom møtedeltakerne ikke overnatter på hotellet. Rompriser er ikke inkludert i prisene som står under.

Vi tilbyr dere to priser per møtepakke. Den øverste prisen angir pris på møtepakke dersom møtedeltakerne også overnatter på hotellet i forbindelse med møtet. Den nederste prisen som er oppgitt, er dersom møtedeltakerne ikke overnatter på hotellet. Rompriser er ikke inkludert i prisene som står under.

Dagmøte

  (med overnatting)
  (uten overnatting)

Dagmøte

Hyggelig mellommåltid før møtestart

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Fristende ettermiddagskaffe

Isvann og sjokolade i lokalet hele dagen

Kaffe og te etter ønske hele dagen

Halvdagsmøte

  (møtedeltakere overnatter)
  (møtedeltakere overnatter ikke)

Halvdagsmøte

Møtelokale f.eks. fra kl. 09.00–12.00 eller 12.00–17.00

Kaffe og te etter ønske

Isvann og sjokolade i lokalet

Formiddags- eller ettermiddagsanretning med frukt, brød og juice

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Konferansedøgn

Kontakt oss for pris

Konferansedøgn

Isvann og frukt

Kaffe og te etter ønske

Mellommåltid på formiddagen

Deilig lunsj inkludert kaffe*

Ettermiddagskaffe

Overnatting i et av våre flotte rom inkludert frokostbuffé

Kontakt oss

+ 45 3968 0911
Gentoftegade 29
2820 Gentofte
Danmark

Send e-post