Inspirasjon til oppholdet ditt

Bakken

Dyrehavsbakken er et historisk unikt sted. Med sine 400 år på baken er det verdens eldste fornøyelsespark. Dyrehavsbakken ligger midt i den gamle dyrehagen, like ved Eremitage-slottet og Klampenborg stasjon. Dyrehavsbakken har rundt 40 restauranter og barer, så det finnes noe for enhver smak og lommebok.


Louisiana

Nord for København, i det vakre Humlebæk-området og ut mot vannet, ligger Louisiana – museum for moderne kunst. Louisiana stiller ikke bare ut nåtidskunst, men er samtidig et samspill mellom kunst, arkitektur og landskap. Museet tilbyr også film, konserter, barnehus og kafé, og omfatter en moderne samling av internasjonale kunstnere som Jean Arp, Max Ernst og Pablo Picasso.

Louisiana

Karen Blixen Museum

Karen Blixen-museet ligger på Rungstedlund, hvor forfatteren vokste opp. Her bodde hun til sin død i 1962 og her skrev hun alle sine verdensberømte fortellinger. I tillegg til Karen Blixens hjem har museet også en dokumentarutstilling om forfatterens liv og verk, et filmrom, særutstillingsrom, en kafé og en stor park.