Gentofte Hotel – fred og ro i nærheten av København

Gentofte Hotel ligger i vakre, fredelige omgivelser. Hotellet har en nesten 400 år gammel historie og ble på 1600-tallet brukt som lunsjpausested for den kongelige familie på veien til og fra Fredensborg slott.

Hotellet har en sjarmerende krostemning og et serviceinnstilt personale som står klare til å gi deg en fin opplevelse.

Hotellet ligger bare åtte kilometer fra København, og fra Gentofte stasjon kan du komme direkte til hovedbanen eller lengre nord. Har du behov for noen dager i fred og ro vekk fra byen, har området nord for København flere praktfulle severdigheter å by på.

Severdigheter i nærheten av Gentofte Hotel

I nærheten av hotellet finner du flere interessante severdigheter. Blant annet museer og kunstutstillinger som for eksempel Ordrupgaard, Gl. Holtegaard og Lousiana.

Louisiana har en av Skandinavias største samlinger av moderne kunst. Museet ligger på Nord-Sjælland med panoramautsikt over Øresund. Her kan du for øvrig rusle rundt i den vakre skulpturparken som omkranser museet ut mot havet.

Etter besøket på Louisiana kan du gå en tur i dyrehagen, hvor du kan spise en klassisk dansk lunsj i naturskjønne omgivelser. I tilknytning til Jægersborg dyrehage ligger Bakken, hvor barnlige sjeler kan la seg underholde av fornøyelsesparkens tilbud.

Vil du heller utfordre nysgjerrige barn til å leke seg til kunnskap om mennesker, natur og elektronikk, kan dere besøke Experimentarium i Hellerup.

Våkn opp på Gentofte Hotel

Etter en god natts søvn kan du gå en tur ved Gentofte-sjøen, som ligger et steinkast fra hotellet. Nyt noen deilige dager i avslappende omgivelser –bestill et opphold på Gentofte Hotel.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene