Restaurant Jordnær

Gourmetrestaurant på Gentofte Hotel

Vi er stolte av å ha fått Tina og Eric Vildgaard som restauratører på Gentofte Hotel. Etter en omfattende oppussing av restauranten og kjøkkenet åpnet vertsparet Restaurant Jordnær i april 2017. Eric, som tidligere blant annet har vært på NOMA, står for et nordisk og bærekraftig kjøkken mens Tina tar seg av gjestene. Jordnær har mottatt flotte anmeldelser i blant annet i de danske avisene Berlingske, Børsen og Politiken. Restauranten er blitt en suksess helt fra starten, og vi anbefaler å bestille bord i god tid.

Åpningstider

Tirsdag til fredag kl. 18.00–22.00.
Kjøkkenet stenger kl. 21.00.

Den første lørdagen i hver måneden er restauranten åpen for lunsj fra kl. 13.00.

Restauranten er stengt i uke 42, 51 og 52.

Bordbestilling på nett

Etterpå kan dere trekke dere tilbake til et hyggelig hotellrom

Vi tilbyr et hyggelig dobbeltrom fra   per person i delt dobbeltrom (prisen avhenger av årstid og ukedag). Så slipper du å  tenke på hjemturen, og kan i stedet nyte et av våre flotte rom og en god frokost før avreise. Prisen inkluderer ikke måltid på Restaurant Jordnær, og bord må bestilles direkte på restauranten.

Selskaper og arrangementer

På Gentofte Hotel kan du holde selskaper og arrangementer. Her har du en rekke alternativer å velge mellom når det gjelder bordoppstilling, servering og så videre.

Maten blir tilberedt av Restaurant Jordnær, som ligger på Gentofte Hotel. Er du interessert i å se hvilke festpakker og selskapsmenyer restauranten har å tilby, kan du lese mer ved å klikke på lenken nedenfor. Hold ditt selskap eller arrangement hos oss og få en gastronomisk opplevelse i særklasse.

Kontakt restauranten

+45 2240 8020
Gentoftegade 29, 2820 Gentofte
info@restaurantjordnaer.dk

Besøk hjemmesiden