Miniferie i København

For 2 personer eller hele familien – med eller uten RESTAURANT-VERDIKUPONG

Det er vinterferie, påskeferie, pinseferie, sommerferie, helgetur ... Listen er lang og vi legger herved Miniferie til i samlingen.

Bestill en Miniferie for 2 eller hele familien og få tid til å være sammen, lade batteriene og nyte severdighetene i opplevelsesrike København. Du kan bestille Miniferie med eller uten RESTAURANT-VERDIKUPONG. En RESTAURANT-VERDIKUPONG er et verdibevis du kan bruke til mat og drikke på hotellet (les mer om dette lengre ned på siden).

Velg mellom 2 varianter av Miniferie

Miniferie inkludert RESTAURANT-VERDIKUPONG

  • Overnatting (minst to netter)
  • Frokost
  • Èn RESTAURANT-VERDIKUPONG per natt Beløpet på RESTAURANT-VERDIKUPONGEN har verdi tilsvarende de som reiser:   per natt per voksen og   per natt per barn (0–11 år).
fra  

Miniferie

  • Overnatting (minst to netter) 
  • Frokost
fra  

Bestill for eksempel tilbudet til 2 voksne og 2 barn (under 11 år), og få en RESTAURANT-VERDIKUPONG til en verdi av   per natt.

Tilbudet gjelder ved bestilling av minst 2 netter. "Miniferie" kan bestilles hele året.

Skal hele familien kan være med, har familierommene senger til tre personer. Hvis dere kan sove tre i dobbeltsengen, kan dere gjerne være fire på rommet: 2 voksne og 2 barn under 11 år.


Miniferie inkludert RESTAURANT-VERDIKUPONG

fra  

per dobbeltrom per natt inkl. frokost.

Reservasjonen kan endres eller kanselleres kostnadsfritt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Reis på miniferie til København og skjem deg litt ekstra bort. Etter en (kanskje) lang kjøretur til hotellet eller en opplevelsesrik dag i byens gater og smug, kan det føles stressende å skulle ut igjen for å spise middag. Det kan jo også godt hende at dere vil ta en drink eller to, eller et glass mineralvann, i baren før dere skal ut på byen. Uansett hva dere planlegger, så har vi tenkt på dere. Derfor får du i dette tilbudet en Miniferie i København inkludert en RESTAURANT-VERDIKUPONG, som du kan bruke til mat og drikke på hotellet*. 

Du får én RESTAURANT-VERDIKUPONG per dag, og du velger selv om du vil bruke begge samtidig eller én per dag, samt hva du vil bruke dem på.

Du kan bruke din RESTAURANT-VERDIKUPONG på*

  • Følgende restauranter (Murdoch’s Books & Ale, Tivoli Brasserie, The Harbour, og L’appetito)
  • Bar
  • Minibar
  • Room service

 
*Legg merke til at det for tiden er et begrenset utvalg på hotellene våre. Vi henviser til de sist oppdaterte COVID-19-restriksjoneneher. Utvalget av mat og drikke skiller seg fra hotell til hotell.

Finn pris og dato for tilbudet
"Miniferie inkl. RESTAURANT-VERDIKUPONG"

Søk her for¨ å finne pris og dato som passer til ditt opphold.
NB: Prisene gjelder per rom per natt.


Miniferie for 2 eller for hele familien

fra  

per dobbeltrom per natt inkl. frokost.

Reservasjonen kan endres eller kanselleres kostnadsfritt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Med en travel hverdag – som også en god stund har vært en annerledes hverdag – kan det være godt å komme vekk fra rutinene hjemme. Ta en ferie bare du og din bedre halvdel, eller hvorfor ikke hele familien? Ta inn på et av hotellene våre i København og gled dere til avslappende og opplevelsesrike dager.

Finn pris og dato for tilbudet
"Miniferie"

Søk her for¨ å finne pris og dato som passer til ditt opphold.
NB: Prisene gjelder per rom per natt.


Salgsbetingelser

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 netter. Bestiller du en miniferie for hele familien (2 voksne og 2 barn), vil hvert rom ha maksimalt én ekstra seng. Bestiller du en miniferie for to, er det ikke mulig å få en ekstra seng.

COVID-19-informasjon, og hva du kan forvente når du besøker oss Les mer her.