Hyggelig og intim atmosfære på Gentofte Hotel

Gentofte Hotel ligger cirka åtte kilometer nord for København sentrum og kan by på vakre omgivelser og en hyggelig atmosfære. Gentofte Hotel ligger i flotte bygninger som etter sigende går helt tilbake til 1667. Det fortelles at datidens kongefamilie benyttet kroen til lunsjpausested på den lange veien til og fra Fredensborg slott. Med sin 400 år gamle historie, sjarmerende atmosfære og profesjonelle personale egner Gentofte Hotel seg perfekt både for overnatting, konferanser og selskaper.

Hotellets fasiliteter

Gentofte Hotel er et flott og moderne hotell med 98 rom som alle er pent og stilfullt innredet. Hotellet er et ikke-røykerhotell, og alle de 98 rommene er derfor røykfrie. Det er gratis Internett på alle rom, og lobbyen har dessuten en PC til fri avbenyttelse. Resepsjonen er betjent 24 timer i døgnet.

Bed & breakfast på Gentofte Hotel

På Gentofte Hotel kan dere nyte et herlig opphold som inkluderer en god frokost. Gentofte Hotel er et sikkert valg for et romantisk weekendopphold eller en morsom weekend med hele familien. Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser, men med gode og raske transportforbindelser inn til sentrum av København. Det interaktive museet Experimentarium ligger dessuten nær hotellet, og her er både barn og voksne garantert en dag med mye moro.